Mededelingen

Historische evenement KarGaDoor

Hallo, op 11-07-2015 organiseren we voor de derde keer het historische evenement KarGaDoor In zuidwolde Op deze dag is het onze bedoeling zoveel mogelijk oude voertuigen, tractoren, stationair motoren, paarden spannen, bromfietsen handkarren enz. Bij elkaar te krijgen De bedoeling is, om dan een mooie rondrit door/ om het dorp te maken, en ten toon te stellen in het dorp Verder is die dag een grote braderie, een boeldag, een markt en vele oude ambachten aanwezig Kortom we willen er een gezellige dag van maken, met veel vertier op oude mobiliteit gericht.

We willen u vragen deze dag in uw bladen ,internetsite en agenda op te nemen Voor een lunchpakket, en consumpties worden gezorgd. 

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de markt.
Voor info en / of opgave willen we u en de deelnemers verwijzen naar onze site www.kargadoorzuidwolde.nl Of per mail info@kargadoorzuidwolde .ml Of tel. 06-55160956 Rutger wemmenhove.

Graag zou ik info of een bevestiging van u ontvangen Alvast bedankt voor uw medewerking Wellicht vind u het wat om zelf ook deel te nemen met een stand, dat kan dan uiteraard kosteloos

Met vriendelijke groet

Rutger Wemmenhove

Voorzitter KarGaDoor zuidwolde
P.a. Meppelerweg 3
7921vm zuidwolde( dr)
r.wemmenhove@ziggo.nl
06-55160956
 

Motoren bedrijf de Haan 

is mede organisator van het oldtimer evenement Hoornsterzwaag . 

Dit evenement is met hemelvaart. Zij staan open voor stoommachines op hun evenement.
Diegene die nog niets heeft die dagen kunnen zich aanmelden bij:

De Haan Motoren 
De Leijwei 85 
8412 SJ Hoornsterzwaag
0516 462150

 

gr Bert Oldenbeuving

 

© Copyright Stoomwalsenclub 2016 | Privacybeleid