Roadrun 2013

Het aantal aanmeldingen voor de Road Run was te gering om deze door te laten gaan. Gerard Leliefeld heeft alle personen die zich al hadden opgegeven, telefonisch op de hoogte gesteld. Jammer, want er was ons prachtig weer beloofd en het gemaal Nijkerk had zich al voorbereid op ons evenement. Het bestuur maakt nu samen met Jan van de Veen plannen om in september 2014 een Road Run te organiseren. Alle tijd dus. Op de sociale middag in november 2013 hoort u verder over de stand van zaken. Namens het bestuur, Nita Carp.

Aan de leden van de Stoomwalsenclub Nederland (SWC) Het bestuur van de Stoomwalsenclub Nederland nodigt u uit voor de road-run 2013. Dit jaar hebben we gekozen voor een locatie in het “nieuwe land”, te weten Zuidelijk Flevoland. De tocht zal gaan door de natuur van het polderlandschap. Ons lid Jan van de Veen heeft daar een prachtige run uitgezet. Voor niet-machinebezitters is er vervoer tijdens de run. Verzamel- en vertrekpunt is het landgoed de Wielewaal te Zeewolde. (zie bijlage)Een rustige camping gelegen in de natuur met ruim voldoende plaats om machines te laden en te lossen. Tevens ruimte om diepladers etc. te parkeren en uiteraard om met een kampeermiddel te overnachten. Op vrijdag 21 juni kan al worden aangevoerd en we hebben tot en met zondag plaats op de camping.

Op zaterdagavond is er een gezellig samenzijn met BBQ op het prachtige stoomgemaal “Hertog Reijnout” te Nijkerk. Dit ligt enkele kilometers van de camping; voor vervoer heen en terug wordt gezorgd. Het gemaal is onder stoom als we arriveren en er zal een korte rondleiding zijn. Tijdens onze afwezigheid van de camping is er bewaking bij de achterblijvende machines.
Vertrek naar het gemaal Reijnout: stipt 18.00 uur. Vertrek na afloop naar de camping: 23.00 uur. 

Nu datum, plaats en route bekend zijn, worden alle leden met introducés door het bestuur van de Stoomwalsenclub Nederland van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Niet alleen de “stomende leden” van de club worden uitgenodigd maar vooral ook de overige leden die niet ‘dagelijks’ met stoom omgaan.

De road-run wordt gehouden op:
Datum: zaterdag 22 juni 2013
Verzamel- en: Landgoed “de Wielewaal” te Zeewolde
Start van de rit: 10:30 uur (uiterlijk 10:15 uur machine rijklaar)
Einde rit: omstreeks 15:30 uur.

Het bestuur hoopt op een enthousiaste deelname van onze leden.

Eigen bijdrage per persoon of € 20 voor lunch + barbecue. Kinderen tot 16 jaar gratis. Betalen voor 31 mei 2013 (eerder of meteen mag ook) op rekening: 1882340  t.n.v. Penningmeester Stoomwalsenclub Nederland – Utrecht o.v.v. Bijdrage lunch/barbecue met het aantal personen  + lidmaatschapsnummer.

© Copyright Stoomwalsenclub 2016 | Privacybeleid